Multidimensionale kinesiologie

Multidimensionale kinesiologie

Alles wat we op ons levenspad tegenkomen en beleven, laat ergens in ons lichaam een indruk achter. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Al deze indrukken worden in ons celgeheugen opgeslagen. Sommige dingen weten we nog. Andere dingen niet meer. Alles is in ons onderbewustzijn opgeslagen.

Als negatieve indrukken niet goed verwerkt worden, kunnen deze een blokkade vormen in ons energiesysteem (lichaam). Vaak zorgen deze blokkades voor lichamelijke of emotionele klachten.  Als we door de indrukken uit balans zijn gebracht kan dit klachten geven, zowel als psychisch als fysiek.

In mijn praktijk gaan we samen opzoek naar de oorzaak achter de klacht. Tijdens een behandeling werk ik met catchers, testbuisjes, piramide´s etc. Deze gereedschappen zijn nodig om de juiste energie over te brengen,  zodat er een bewustwording kan komen.

 Gereedschappen die worden gebruikt tijdens de behandeling

De MDK testmethode geeft mij de richting om bij de oorzaak van de klacht te komen. Zodat we deze kunnen balanceren en een bewustwording kunnen creeëren. Het lichaam geeft een klacht, maar we zijn inmiddels zo goed geworden in het onderdrukken van een klacht, dat wij deze intelligentie van ons lichaam niet meer begrijpen. In het eerste gesprek worden de voornaamste klachten geïnventariseerd en vragen stellen over het gebruik van medicijnen en andere middelen.

Met multidimensionale kinesiologie maken we samen een dwarsdoorsnede met de diverse technieken, om duidelijk te krijgen wat er speelt. Zodat we dat in het zelf herstellend vermogen activeren en zo van de klacht een kans maken om te herstellen.

“In het begin leek het heel vreemd allemaal maar het werkt echt! Ook mijn man en zoon hebben er baat bij gehad… zeer zeker een aanrader voor 1001 problemen. 

___________________________________________________________

“Thuis komen te lopen op juli 2016 met erg veel last van mijn rug. Het bleek een kanaalstenose, facet-artorse en een hernia te zijn. Ik ben daar in Oktober 2016 aan geopereerd, zonder succes. Er volgde een tweede operatie in April 2017. Na meerdere malen therapie, bleef ik toch veel las houden.

Al eerder was mij al eens geadviseerd om naar Patricia te gaan. maar iets hield mij tegen. Na overleg met de huisarts en de chirurg is er eigenlijk niets meer aan te doen. Ik ben toch gaan zoeken naar een behandeling/therapie en kwam uit op chiropractie. Resultaat: 11 behandelingen verder en nog meer pijn.

Bij toeval kwam ik Patricia tegen en kon er niet meer onderuit om er niet naar toe te gaan. Nu 6 behandelingen verder heb ik meer dan de helft MINDER pijn. Zo blij dat ik toch naar je toe bent gegaan Patricia! Inmiddels is deze meneer pijn vrij.”